Personvernerklæring

Vår nettstedsadresse er: http://frufjeld.com. Den ansvarlige for behandling av personopplysninger er Merete Fjeld og kan kontaktes på e-post frufjeldcom@gmail.com.

Når du bruker nettsiden frufjeld.com legger du igjen dataspor, og sender eventuelt inn informasjon om deg selv. Les gjennom informasjonen nedenfor for å forstå hvordan disse dataene brukes og hvorfor de samles inn.

Hvilke personopplysninger samles inn og hvorfor?

Kontaktskjemaer og e-post lister

På denne nettsiden kan registrere deg på vår e-postliste for nyhetsbrev, eller du kan registrere deg for å få tilsendt f.eks et pdf dokument eller en e-bok. Du blir da bedt om å registrere navn og e-post adresse. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen, og det er du selv som aktivt deler informasjonen.

Når du melder deg på en e-postliste lagres typisk følgende data: navn, e-postadresse, IP-adresse, id og sted for påmelding, tidssone og e-postleverandør.

Informasjonen sendes til e-postleverandøren Mailchimp. Mailchimp behandler data i tråd med personvernloven.

Utover dette deles ikke informasjonen med noen.

Du kan melde deg av Frufjelds e-postliste når som helst, og i tillegg be om at alle opplysninger om deg slettes. Det kan du gjøre ved å klikke på «unsubscribe» nederst i en hvilken som helst epost fra Frufjeld, eller be om det ved å sende en e-post til frufjeldcom@gmail.com.

Kommentarer

Når du legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt i kommentarskjemaet (som navn, e-postadresse og kommentar) i tillegg til IP-adressen og nettleserversjonen din. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. Kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer. Vi bruker Akismet anti-spam.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om du hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Frufjeld er ikke ansvarlig for behandling av personopplysninger på disse nettstedene.

Analyse

Google Analytics:

Frufjeld bruker analyseverktøyet Google Analytics for å samle informasjon om hvordan besøkende på frufjeld.com bruker alle sidene på nettstedet. Dette er en gratistjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer.

Merk at det ikke er mulig å spore din personlige trafikk på sidene med Google Analytics.

Dataene som samles inn brukes for å kontinuerlig forbedre nettsiden. For eksempel kan man se hvilke artikler/blogginnlegg som er mest og minst populære, og jobbe målrettet for å fremheve eller forbedre disse.

Informasjonen deles ikke videre med andre.

Hvor lenge oppbevares opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten du står på.

Hvis du har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

For å få opplysningene vi har om deg slettet, ta kontakt på e-post frufjeldcom@gmail.com.

Du har rett til å klage til Datatilsynet hvis du mener at behandlingen av dine personlige data ikke er i tråd med gjeldende regelverk.