Velkommen til Fru Fjeld!

Det er mulig det har gått litt inflasjon i den «frue»-tittelen, men det er nå en gang det jeg er: En voksen dame (når skjedde det??), gift og mor til to tenåring med hus og hage, bil og båt. Du blir ikke mer frue enn det.

Jeg har alltid vært glad i å skrive, men det er noe jeg har forsømt i mange år. Hensikten med denne bloggen er derfor å få sparket i gang skrivemotoren igjen og våge meg litt utpå.

Jeg elsker å lese. Enten det er en god krim eller for å lære noe nytt, så har jeg alltid en bok i nærheten. Men jeg liker meg også på tur, både på tur i nærskogen og på oppdagelsesferd i utlandet. Da har jeg ofte med meg kameraet og prøver å fange de små øyeblikkene i livet. Dessuten er jeg historieentusiast med forkjærlighet for England og Frankrike.

I en verden som blir mer og mer opptatt av det perfeksjonerte ytre, føler jeg meg ikke alltid helt hjemme. Det er så mye mer spennende det som finnes inne i hodene og hjertene til folk! Selv foretrekker jeg et rolig liv med de nære tingene – familie, hverdagsliv og gode opplevelser.

Takk for at du leser!

Merete